Tuesday, November 6, 2007

Να το δούμε γιατρέ μου ;;;

Βροχή , επιτέλους βροχή ... και διάθεση για εργασία ... το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Βαριέμαι φοβερά, οπότε η ώρα κατάλληλη γι' άλλο ένα παραλήρημα. Οκ θα γράφω λοιπόν σαν πολυβόλο κι ας βγεί στο τέλος ότι θέλει ... Πως τόλεγε κι η άλλη ; ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΜΑ . Μα κι αυτό ένα θέμα είναι ...

Ξέρεις τι παρατήρησα χθες σερφάροντας στα blogs σας; Σε πάρεες κι αυτά έχουν χωριστεί. Κλαμπάκια κι αυτές σαν real life κάτι!!! Ανακυκλούμενες οι επισκέψεις και τα σχόλια. Κύκλοι ομόκεντεροι κάποτε διευρυνόμενοι μα σπανίως τεμνόμενοι. Και παρά τις προγραμματικές δηλώσεις όλοι να υποκύπτουμε στα σχόλια που μας αφήνουν... Πολύ δύσκολο πραγματικά το ν'αδιαφορείς. Ίσως και προβλεπόμενο , γιατί αν καθόλου δεν σ'ενδιέφερε η γνώμη των άλλων ... γιατί να διαλέξείς να εκτεθείς ;;; Τότε ήσυχα - ήσυχα σ'ένα ημερολογιάκι τα αριστουργήματα σου θα κατέθετες !!!

Δεν κρίνω ,όύτε βεβαίως πολύ περισσότερο επικρίνω ! Απλά διαπιστώνω ... Όμως τωρα τελευταία κάπου αισθάνθηκα να αρχίζει να χάνεται το μέτρο. Και απολύτως προσωπικά μιλώντας, ανησύχησα όταν διαπίστωσα τον χρόνο που αφιερώνω σ'ετούτη την ιστορία.
Γι αυτό και συνειδητά αραίωσα ... Δεν έφυγα τελειως , ακόμα εδώ περιπλανιέμαι και σας διαβάζω. Μα περισσότερο σε καινούργιες γειτονιές ανοίχτηκα . Ομως διακριτικά. Δεν αφήνω σχόλια ... Περισσότερο παρατηρητής των μπλογκοφυλών. εξού και η παρατήρηση περί κλειστων τελικά κλαμπ !!! Οπου οι ίδιοι και οι ίδιοι επανέρχονται.

Για σκεφτήτε το λοιπόν για λίγο. Εσείς πόσο χρόνο σ'ετούτη την ιστορία αφιερώνετε;
Κι ακόμα περισσότερο από που αυτόν τον χρόνο κλέβετε ;;; Κι αν έστω "τον κλέβετε" καλώς. Αν όμως τίποτα άλλο καλύτερο όλες αυτές τις ώρες δεν έχετε να κάνετε ... τότε ,απλά λέω ΄τοτε ... μήπως πρέπει να το δούμε γιατρέ μου ;;;

2 comments:

Anonymous said...

Δεν το βρίσκεις αναπόφευκτο ελλείψει χρόνου να μπαίνει κανείς όπου νιώθει ότι θα διαβάσει κάτι που να μην είναι χάσιμο της ώρας του; Έχεις δίκιο για το κλέψιμο. Το νιώθω κι εγώ κάποτε. Και οι παρέες δεν είναι κι αυτές αναπόφευκτες; Εξάλλου έτσι ξεκίνησε το όλο θέμα του μπλόγκινγκ. Βέβαια, μερικοί φτάνουν να θεωρούν τους εαυτούς του ογκόλιθους κι από κει ξεκινάει το πρόβλημα. Τέλος πάντων. Σκόρπιες σκέψεις. Όταν βαριέμαι κάποια μπλογκς κι εγώ ψάχνω αλλού. Μέχρι να με κερδίσει κάτι άλλο, συνήθως έξω από την οθόνη. Τώρα, όμως, ράθυμα και συνειδητά σπαταλώ το χρόνο μου σε τούτα τα σοκάκια με τον ενθουσιασμό του πρωτόφαντου. Καλό σου μεσημέρι.

Alkyoni said...

άργησες αλλά το κατάλαβες κι εσύ....
σε μερικά θα συμφωνήσω με την Δώρα
καλή σου μέρα
:)

Powered By Blogger

Labels